Morning Fire Guts Bar op Bangla Road in Patong, geen verwondingen

Patong-

Een ochtendbrand heeft een bar aan de Bangla Road in Patong beschadigd.

Brandweerlieden van de gemeente Patong werden op maandagochtend (8 juli om 17 uur) op de hoogte gebracht van de brandth) in een kleine bar aan de Bangla Road. Brandweerlieden met vier brandweerauto's en The Phuket Express kwamen ter plaatse. De heer Chalermsak Maneesri, burgemeester van de gemeente Patong, was ook aanwezig.

Rook werd gevonden rond het Bangla Road-gebied en het vuur werd in brand gestoken in een kleine bar in een rij soortgelijke etablissementen, hoewel de exacte naam van de bar niet werd geïdentificeerd door Chalermsak. Barmhartige Samaritanen in de buurt hadden geprobeerd de vlammen te doven, maar faalden voordat de brandweer arriveerde. Het duurde ongeveer 20 minuten om het vuur onder controle te krijgen en gelukkig vielen er geen gewonden.

De bar liep echter aanzienlijke schade op door de brand, hoewel er op het moment van schrijven een exacte schatting van de financiële kosten gaande was. De eigenaar van de bar is niet bekend bij de Thaise media. Het vuur kon niet overslaan naar vele nabijgelegen bars en bedrijven.

De brandweer vermoedt dat de brand is ontstaan ​​door kortsluiting in het elektriciteitsnet. De exacte oorzaak van de brand wordt echter nog onderzocht op het moment van ter perse gaan.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.