Man gearresteerd nadat hij vrouw met pistool had bedreigd in Thalang, Phuket

Thalang-

In Thalang is een dronken man aangehouden nadat hij zijn vrouw met een pistool had bedreigd.

Pol. Kolonel Pisit Chuenpeth, hoofdinspecteur van de politie van Thalang, vertelde de Phuket Express dat ze op zondag (9 juli) een rapport hadden ontvangen van mevrouw Nooeuerb Singin. Ze vertelde de politie dat haar dronken zoon, de heer Teerayut 'Khun' Singin, zijn vrouw had bedreigd met een pistool in een huis in Thep Krasattri.

De politie arriveerde bij het huis en vond meneer Teerayut in een auto voor het huis. In zijn auto vonden ze een handgemaakt pistool. Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht.

Teerayut gaf tegenover de politie toe dat hij voor het incident illegale drugs had gebruikt. Hij wordt beschuldigd van illegaal bezit van een vuurwapen zonder vergunning, het dragen van een wapen in het openbaar zonder geldige reden en rijden onder het gebruik van methamfetamine.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.