Dronken man gearresteerd nadat hij in het openbaar geweerschoten had afgevuurd in Thalang, wat buitenlandse en Thaise inwoners bang maakte

Thalang-

Een dronken man werd gearresteerd nadat hij in het openbaar het vuur had geopend met een vuurwapen, wat zowel buitenlandse als Thaise inwoners bang maakte.

Pol. Kolonel Pisit Chuenpeth, hoofdinspecteur van de politie van Thalang, vertelde de Phuket Express dat ze op zondagavond (10 juli) rond 18 uur op de hoogte werden gebracht van het incident.th) achter een woonwijk in dorp nummer 3 in Sri Soonthorn. Wetshandhavers en de Phuket Express waren snel ter plaatse.

De politie stopte de pick-uptruck van de verdachte die uit de woonwijk kwam. De dronken bestuurder werd door de politie alleen geïdentificeerd als de heer Muan, leeftijd onbekend, die werd gevonden met een geregistreerd CZ .22 geweer en 55 kogels.

Een onbekende vrouwelijke buitenlander werd huilend van angst aangetroffen en vroeg de politie haar kind naar een veilige plek te brengen, aangezien ze naast het huis van de verdachte woont en bang was voor verdere incidenten.

Meneer Muan werd naar het politiebureau van Thalang gebracht. Hij vertelde kolonel Piset dat bewoners van de woonwijk altijd afval tegen de muur naast zijn huis dumpten, wat hem boos en geïrriteerd maakte. Hij vuurde ongeveer vier geweerschoten in de lucht en gooide vanwege zijn woede stenen op nabijgelegen daken.

Meneer Muan wordt beschuldigd van het dragen van een wapen in het openbaar zonder geldige reden en rijden onder invloed.

Het is onduidelijk of de politie gaat kijken naar de oorzaak van het afvalgeschil tussen buren.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.