De politie van Phuket neemt in twee dagen tijd 69 uitlaatpijpen en 19 aangepaste motorfietsen in beslag

Phuket -

In totaal werden in Phuket in twee dagen tijd 69 uitlaatpijpen en 19 gemodificeerde motorfietsen in beslag genomen na een illegaal optreden tegen motorraces.

Dat heeft de politie van Regio 8 vrijdag (7 juli) aan de Phuket Express verteldth) dat veel lokale bewoners hebben geklaagd over motorraces, wat een openbare overlast is geworden. De politie in Phuket trad vanaf 5 juli hard op tegen motorracersth tot juli 7th, 2023. Ze hebben in twee dagen tijd in totaal 69 uitlaatpijpen en 19 aangepaste motoren in beslag genomen.

Volgens de politie van Phuket is motorracen op de openbare weg illegaal. De meeste motorcoureurs zijn tieners. Ouders moeten op de hoogte zijn van hun kinderen om te voorkomen dat ze iets illegaals doen. Motorracen kan ook leiden tot verlies van mensenlevens.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.