Ambtenaren inspecteren uitgaansgelegenheden in de stad Phuket

Phuket -

Ambtenaren van Phuket inspecteerden het afgelopen weekend tien uitgaansgelegenheden in Phuket Town. Een van hen bleek alcohol te verkopen buiten de wettelijke sluitingstijden.

Een team van Phuket-officieren onder leiding van Phuket City District Chief, de heer Pairoj Srilamoon, inspecteerde zaterdagochtend 8 juli 2023 tien uitgaansgelegenheden in de omgeving van Phuket City. Mr. stafleden. Geen van hen testte positief op drugs en er werden geen minderjarigen gevonden. Een van de uitgaansgelegenheden bleek alcohol te verkopen buiten de wettelijke tijd.

De naam van de overtredende locatie en het personeel, evenals de mogelijke straf voor de overtreding, werd echter niet vrijgegeven door Pairoj, daarbij verwijzend naar verder onderzoek.

Regelmatige invallen en zelfs langdurige sluitingen wegens schendingen van nachtclubs in Phuket vinden de laatste tijd vaak plaats, zoals we hieronder hebben besproken.

Ambtenaren van het Department of Provincial Administration (DOPA) onder leiding van de heer Narong Thipsiri en Kathu De politie deed op donderdag (3 juni) om 30 uur een inval in twee nachtclubs 'Ratree Club' en 'Maha Nakhon Phuket'.st) in de vroege morgen. Beide nachtclubs bevinden zich op de Kathu Intersection.

Op maandag (26 junith) 's Nachts plaatste een team van het districtskantoor van Kathu bestellingen bij twee eerder populaire nachtclubs 'Ratree Club' en 'Maha Nakhon Phuket' in Kathu.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.