Massagewinkel in Patong open zonder vergunning

Patong, Phuket –

Een massagesalon in Patong zou open zijn geweest zonder toestemming.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat op vrijdag (7 julith) inspecteerden ze massagesalons aan de Rat Uthit 200 Pi Road.

Eén eigenaar van een massagezaak kon geen wettelijke vergunning voorleggen om een ​​massageservice te exploiteren. De eigenaar werd voor verdere juridische stappen naar het politiebureau van Patong gebracht. (Gegevens van de eigenaar werden niet door de politie gegeven).

Ongeveer 80 lokale massageverkopers in Phuket protesteerden bij het stadhuis van Phuket en klaagden over massagewinkels waarin naar verluidt werd geïnvesteerd door buitenlanders die met veel lagere prijzen werkten, wat hun bedrijf schade toebracht.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.