Vier illegale taxichauffeurs gearresteerd in Patong

Patong-

Vier illegale taxichauffeurs zijn dit weekend, 9 juli 2023, in Patong gearresteerd voor het gebruik van een persoonlijk voertuig om toeristen over te brengen.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze dit weekend vier illegale taxichauffeurs in de omgeving van Patong hebben gearresteerd. Ze werden naar het politiebureau van Patong gebracht om te worden beschuldigd van het gebruik van persoonlijke voertuigen om toeristen in illegale taxi's te vervoeren.

Ambtenaren van Phuket zijn de laatste tijd doorgegaan met het hardhandig aanpakken van illegale taxi's, zoals hieronder te zien is.

Een illegale taxichauffeur werd gearresteerd in Patong omdat hij zijn persoonlijke voertuig gebruikte om toeristen over te brengen.

In Patong is een illegale taxichauffeur gearresteerd omdat hij een persoonlijk voertuig gebruikte om toeristen over te brengen.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.