Brandschade huurkamer in Rassada, twee katten overleven

Rassada-

Een brand heeft een huurkamer in Rassada beschadigd en twee katten hebben het overleefd.

Brandweerlieden van de gemeente Rassada werden op vrijdagochtend (7 juli) op ​​de hoogte gebracht van de brandth) in een huurkamer in Soi Bang She Lao in Rassada, Mueang Phuket.

Brandweerlieden met een brandweerauto en de Phuket Express arriveerden ter plaatse en ontdekten rook uit een huurkamer. De brandweer had ongeveer 15 minuten nodig om het vuur onder controle te krijgen zonder dat het oversloeg naar nabijgelegen kamers. Er werden geen gewonden gemeld. Veel items in de huurkamer waren echter beschadigd.

Twee katten slaagden er op wonderbaarlijke wijze in om de brand te overleven, ondanks dat ze voor een groot deel van de brand in de kamer vastzaten en werden gered door brandweerlieden, zoals hieronder te zien is.

De oorzaak van de brand wordt dit weekend nog onderzocht.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.