Overval van 300,000 Baht in de motorverhuurwinkel van Chalong

Chalong-

Een dief brak in bij een motorwinkel in Chalong en stal naar verluidt een motor en meer dan 300,000 baht in contanten.

De politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat mevrouw Saijai Phonuin, 34, aangifte heeft gedaan bij de politie, samen met camerabeelden uit de nabije omgeving. De motorverhuurwinkel bevindt zich in Soi Ta-iad. Ze zei dat de CCTV-camera in de winkel op dat moment niet werkte, maar eerder deze week heeft een dief ingebroken in de winkel. Ze zei dat de dief een motor en contant geld had gestolen die in totaal 318,350 Baht kostten.

Op camerabeelden die in de buurt zijn gemaakt, is te zien dat een mannelijke verdachte de winkel binnendringt. Mevrouw Saijai vertelde The Phuket Express dat ze het gestolen geld nodig had omdat het bestond uit contante stortingen die aan klanten moeten worden teruggegeven wanneer ze hun gehuurde motorfietsen terugbrengen.

De politie doet op dit moment onderzoek naar de diefstal.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.