Bar in Phuket voor de tweede keer overvallen wegens vermeende illegale opening 

Phuket -

Voor de tweede keer in een paar maanden tijd is er een inval gedaan in een bar in Thalang na anonieme klachten wegens vermeende opening na de wettelijke sluitingstijd van 2 uur.

Een team van de politie van Thalang deed een inval in een bar in Sri Soonthorn om 3 uur (16 juli) nadat ze een klacht hadden ontvangen van een bezorgde burger dat de bar open was na de wettelijke sluitingstijd.

De bareigenaar, wiens naam niet door de agenten werd genoemd, werd naar het politiebureau van Thalang gebracht om te worden beschuldigd van het openen van de locatie zonder toestemming en het verkopen van alcohol zonder toestemming. De eigenaar heeft alle aanklachten toegegeven.

De Phuket Express merkte op dat deze bar een paar maanden geleden ook werd overvallen, zoals hieronder te zien is.

Een bar en lounge in Thalang werd overvallen omdat ze naar verluidt zonder toestemming een locatie hadden geopend en alcohol hadden verkocht na de wettelijke tijd van 2 uur.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.