Dieven stelen naar verluidt meer dan 2 miljoen baht uit Pool Villa in Krabi  

FOTO: MGR Online

Krabi-

Dieven zouden goederen ter waarde van meer dan 2 miljoen baht hebben gestolen uit een villa met zwembad in Krabi. De eigenaar deed vijf maanden geleden aangifte van de diefstal bij de politie, maar de verdachten zijn nog voortvluchtig.

Mevr. Khwansurat Beger, 32, uit Surat Thani, de eigenaresse van een villa met zwembad in Ao Nang, diende samen met een politierapport een klacht in bij het kantoor van de Ombudsman in Krabi. Ze had meer dan 10 miljoen baht geïnvesteerd in de bouw van de villa die tijdens Covid-19 stil lag.

Op februari 10th, 2023, zij en haar familie bezochten de bouwplaats en merkten dat er veel bouwgereedschap en twee grote containers waren gestolen. Ze zei dat dieven het bouwgereedschap hadden gestolen uit de in aanbouw zijnde zwembadvilla.

Buurtbewoners vertelden haar dat in januari van dit jaar mensen met kraanwagens de containers en enkele dakconstructies wegreden. Destijds gingen ze ervan uit dat de eigenaar op de hoogte was van de verhuizing.

De Phuket Express merkt op dat het Ombudsman Office of het Damrong Dhamma Centre overheidskantoren zijn die onder het ministerie van Binnenlandse Zaken vallen. Dit kantoor biedt GRATIS hulp aan mensen die klachten indienen over iets waarvan ze denken dat ze geen recht hebben gekregen. Elke provincie heeft zo'n bureau.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.