Zieke zeeschildpad gered op Patong Beach

Patong-

Op Patong Beach is een zieke zeeschildpad gered.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express dat ze op dinsdag (4 juli) op ​​de hoogte waren gebracht van de zeeschildpad op het strand van Patong.th). Ze kwamen aan op het strand en vonden een jonge karetschildpad.

Het was 34 centimeter lang, 29 centimeter breed en woog 2.7 kilogram. De schildpad was zwak met wat wonden aan zijn voorvin. Na een volledig onderzoek ontdekten ze dat de darm verstopt was. De schildpad had een gebrek aan eiwitten en is medisch behandeld.

De schildpad zal naar verwachting volledig herstellen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.