Buitenlander probeert naar verluidt een nep-gouden horloge te verkopen in Phuket

Phuket -

Een buitenlander probeerde naar verluidt een nep-gouden horloge te verkopen voor 50,000 baht in Thalang.

De politie van het 191-callcenter werd dinsdag (4 juli) op ​​de hoogte gebracht door een lokale inwoner van Phuketth). De betrokken persoon was een buitenlander, maar niemand kent zijn nationaliteit, hoewel er werd gespeculeerd dat hij Indiaas, Bengaals of Pakistaans zou kunnen zijn. De verdachte probeerde naar verluidt een nep-gouden horloge voor 50,000 baht aan de lokale bevolking te verkopen, maar niemand wilde het kopen omdat ze duidelijk konden zien dat het van nep-goud was gemaakt, ondanks de man die volhield dat het echt was.

De politie van Tha Chatchai heeft naar verluidt de buitenlandse man in kwestie gelokaliseerd en zet haar onderzoek voort om te zien of de buitenlander probeerde een nep-gouden horloge te verkopen als beschuldigde of niet. Ze kunnen ook onderzoeken of de man een werkvergunning heeft om koopwaar in Thailand te verkopen, want ondanks dat online en persoonlijke verkoop door buitenlanders wijdverbreid is, wordt het volgens de Thaise wet technisch beschouwd als werken, wat illegaal is zonder een goede werkvergunning.

De politie van Tha Chatchai heeft de verdachte niet geïdentificeerd aan The Phuket Express.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.