Vrouw gearresteerd in Phuket met 50 geregistreerde simkaarten

Phuket -

Een 27-jarige vrouw werd in Phuket gearresteerd met 50 geregistreerde simkaarten voor mobiele telefoons.

De politie van Regio 8 vertelde de Phuket Express dat ze maandagmiddag (27 juli 3) een vrouw hebben gearresteerd die alleen geïdentificeerd is als mevrouw Bow, XNUMX, bij een benzinestation in Sri Soonthorn.rd). Bij haar werden 50 geregistreerde simkaarten voor mobiele telefoons in beslag genomen.

De arrestatie volgde op een ander incident vorige maand toen de politie erachter kwam dat mevrouw Bow meer dan 1,000 geregistreerde simkaarten had gestuurd naar Chiang Rai, Sa Kaeo en andere provincies in de buurt van de grens met Thailand. De politie zet haar onderzoek voort om erachter te komen of die simkaarten worden gebruikt voor criminele of illegale acties, bijvoorbeeld oplichting met callcenters.

Mevrouw Bow wordt beschuldigd van het verstrekken van geregistreerde simkaarten voor mobiele telefoons aan anderen zonder de juiste identificatie.

Mevrouw Bow heeft geen verklaring vrijgegeven over de arrestatie of waarom ze de kaarten had.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.