Vrouw gearresteerd voor het verkopen van vuurwerk op Patong Beach

Patong-

Een vrouw is gearresteerd voor het verkopen van vuurwerk op Patong Beach.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze het afgelopen weekend een onbekende vrouw hebben gearresteerd in de buurt van de Banana Walk op Patong Beach. Bij haar werden vier vuurwerkstokken in beslag genomen. Ze werd naar het politiebureau van Patong gebracht omdat ze zonder toestemming vuurwerk had verkocht.

Dit is niet het eerste recente probleem met illegale vuurwerkverkoop in Patong, zoals we hieronder hebben besproken.

Op het strand van Patong werden na klachten drijvende lantaarns en vuurwerk in beslag genomen.

De gemeente Patong heeft het publiek gewaarschuwd dat er voor geen enkel evenement vuurwerk of drijvende lantaarns zijn toegestaan, tenzij speciale toestemming wordt gegeven door functionarissen van Patong, waarbij de straf strikt wordt toegepast.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.