Politie van Phuket stopt auto's voor een Python - VIDEO

Phuket -

De verkeerspolitie van Phuket stopte voertuigen voor een python om een ​​weg over te steken.

Op maandagochtend (3 julird), verrichtte de Thalang-verkeerspolitie haar reguliere taken op de Thep Krasattri Road nabij het Heroines Monument.

Ze zagen dat er een twee meter lange python de weg overstak. De verkeerspolitie gaf rijdende voertuigen op de weg een seintje om te stoppen zodat de python de weg kon oversteken zonder te worden verpletterd.

Slangenvangers van de Kusoldharm Rescue Foundation werden ter plaatse geroepen om de python te vangen. De python werd later veilig vrijgelaten in een nabijgelegen bos. De klem presteert buitengewoon goed op sociale media, merkt The Phuket Express op.

 

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.