Buitenlandse bestuurder ernstig gewond na aanrijding met pick-up in Kathu

Kathu –

Een buitenlandse bestuurder is ernstig gewond geraakt nadat een pick-uptruck in Kathu tegen een elektriciteitspaal was gereden.

Hulpdiensten zijn maandagmiddag (3 juli) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalrd) op de Phra Phuket Kaew Road in Kathu. Zij en de Phuket Express arriveerden ter plaatse en troffen een beschadigde pick-up aan die was ingebed in een elektriciteitspaal op de middenberm.

De bestuurder werd geïdentificeerd als MR. CRAIG BRADLEY SHANTZ, 48, (Zijn nationaliteit is niet bekend gemaakt) en hij had een ernstig borstletsel opgelopen door de impact van de crash. Hij werd met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. Ondertussen zet de politie van Kathu haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.