Lichaam van Australische man drijvend gevonden in de Krabizee

Krabi-

Het lichaam van een 58-jarige Australische man werd gevonden in de zee bij Ao Nang.

De politie van Ao Nang vertelde de Phuket Express dat ze op de hoogte waren gebracht door een medewerker van het Hat Nopparat Thara Mu-Ko Phi Phi National Park over het schokkende incident op maandagochtend (3 julird). Een lokale visser vond eerst het lichaam.

Zij en de Krabi Marine Police kwamen ter plaatse om het mannelijk lichaam te vinden. Er werden geen verwondingen bij hem gevonden en de politie gelooft dat de man minstens zes uur voordat zijn lichaam werd gevonden was overleden.

In een tas die de man bij zich had, werden een paspoort en een hotelkaart gevonden. Het lichaam werd later door de politie geïdentificeerd als een 58-jarige Australische man, wiens naam door TPN-media werd achtergehouden in afwachting van contact met familie en ambassade. Hij verbleef sinds 28 juni in Krabith van vorige maand en zou maandag (3 juli) terugkeren naar zijn landrd). De Phuket Express houdt zijn naam achter in afwachting van de ambassade en de familiemelding.

De omstandigheden die tot zijn dood hebben geleid, worden nog officieel beoordeeld.

Dit is niet het eerste overleden lichaam dat onlangs in Krabi drijvend is gevonden, de Australische man maakt er drie in een paar weken tijd.

In de buurt van de Phi Phi-eilanden in Krabi is een mannelijk lichaam gevonden waarbij zowel zijn hoofd als zijn handen ontbreken.

Naar verluidt is er een lichaam gevonden in de buurt van een eiland in Krabi, maar op het moment van schrijven hebben ambtenaren de overledene niet geborgen.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.