De mobiele app van Bangkok Bank blijft wijdverspreide problemen hebben die klanten frustreren

Thailand-

De Bangkok Bank Mobile-applicatie heeft in dit eerste weekend van juli 2023 een aantal problemen gehad, wat klanten frustreerde.

De problemen begonnen gisteren, 1 juli, waarin veel gebruikers voortdurend meldden dat ze geen verbinding konden maken en in plaats daarvan een foto kregen van een dame die buigt en zich verontschuldigt voor het ongemak. Hierdoor konden mensen tijdens een druk weekend met veel reizende mensen geen geld overmaken of goederen en diensten betalen.

Bangkok Bank verontschuldigde zich voor het probleem en zei dat het een communicatiefout was tussen apparaten waaraan ze werkten. Er werd echter geen diepgaande uitleg gegeven of een solide eta over wanneer het zou worden opgelost.

Het probleem heeft ertoe geleid dat bankcrashes het hele weekend trending waren op Twitter en vanaf vandaag, 2 juli 2023, blijven veel gebruikers verbindingsfouten melden. Sommige gebruikers hebben ook ATM-problemen gemeld en verklaarden dat dit sinds vrijdag 30 juni gebeurt.

Vertegenwoordigers van de Bangkok Bank zeggen dat ze de problemen blijven onderzoeken en bedanken hun klanten voor hun geduld terwijl ze zich verontschuldigen voor het ongemak.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.