Phuket Airport bevestigt dat roltrappen veilig zijn

Phuket -

Phuket International Airport heeft meer dan 30 roltrappen gecontroleerd waarvan ze hebben bevestigd dat ze allemaal veilig zijn.

Onze eerdere verhalen:

Een vrouwelijke passagier op Don Mueang International Airport verloor donderdagochtend haar onderbeen nadat ze viel en vast kwam te zitten in een rolpad

Er is onthuld dat een jonge jongen onlangs verwondingen heeft opgelopen nadat zijn voet vast kwam te zitten in een rolpad op de internationale luchthaven Don Mueang.

Nu voor de update:

De directeur van de internationale luchthaven van Phuket, de heer Monchai Tamod, en aanverwante relevante experts controleerden de roltrappen op de luchthaven. De heer Monchai vertelde de Phuket Express dat er in totaal 27 liften en 31 roltrappen op de luchthaven zijn. Ze worden allemaal maandelijks en jaarlijks gecontroleerd. “We zijn altijd bezorgd over de veiligheid op de luchthaven. De luchthaven voldoet aan alle noodzakelijke veiligheidsnormen”.

Ondertussen vertelden experts die de roltrappen en liften controleerden aan de Phuket Express dat alle roltrappen op de luchthaven allemaal nieuwe typen zijn die in veiligheid zijn verbeterd, vooral met de toevoeging van veiligheidscensoren. Als er iets vastzit, stoppen ze onmiddellijk.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.