Motorrijder in Thalang gedood door hit and run driver

Thalang-

In Thalang is een motorrijder overleden nadat hij was aangereden door een auto. De bestuurder stopte niet en vluchtte weg, maar een deel van de auto bleef achter en liet een aanwijzing achter voor politie-onderzoekers.

De politie van Thalang werd zaterdagochtend om 5 uur (40 juli) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalst) in Baan Para, Pa Klok. Politie, hulpdiensten en de Phuket Express kwamen ter plaatse en troffen de beschadigde motor op de weg aan.

De berijder, de heer Sampard Waree, 57, uit Thalang, werd vlakbij bewusteloos gevonden. Hij werd met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht, waar hij bij aankomst dood werd verklaard.

Ter plaatse werd een deel van een Toyota-auto gevonden. De politie controleert camerabeelden om het verdachte voertuig en de bestuurder te vinden voor verdere juridische stappen.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.