Zuid-Koreaans echtpaar met Amerikaanse nationaliteit dood aangetroffen in Phuket

Phuket -

Een Zuid-Koreaans echtpaar dat ook de dubbele Amerikaanse nationaliteit had, werd samen met twee spuiten dood aangetroffen op een bed in een hotel in Thalang.

De politie van Cherng Talay vertelde de Phuket Express dat ze op donderdag (29 juni) op ​​de hoogte waren gebracht van de lichamenth) in een hotel in Cherng Talay. Ze kwamen ter plaatse en vonden twee lichamen op een bed, een 63-jarige man en een 66-jarige vrouw. Ze waren allebei van oorsprong Zuid-Koreaans, maar ze hadden het Amerikaanse staatsburgerschap verworven.

Er werden geen tekenen van worstelen of vechten gevonden op hun persoon of in de kamer. De twee spuiten werden gevonden naast vloeibare medicijnen in twee flesjes. Op een tafel werd een in het Engels geschreven brief gevonden. In de brief stond een bedankje aan iemand die voor hen zorgde en een verontschuldiging aan het hotel.

De politie gelooft dat ze minstens zes uur stierven voordat hun lichamen werden gevonden. Op dit moment denkt de politie dat het zelfmoord was. Er wordt echter een autopsie uitgevoerd om de exacte doodsoorzaak te achterhalen.

Als jij of iemand die je kent depressief is, neem dan contact op voor hulp. The Pattaya News suggereert de Samaritanen van Thailand die hier kunnen worden bereikt:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.