Dugong dood gevonden in Krabi

MGR

Krabi-

Een andere doejong werd dood aangetroffen op een strand in Krabi, de zesde dode doejong in Krabi dit jaar.

Het hoofd van de Hat Nopparat Thara Mu Ko Phi Phi National Park in Krabi, mevrouw Rakchanok Paenoi, vertelde de Phuket Express deze week dat ze door het personeel van het nationale park op de hoogte was gebracht dat ze een dode doejong hadden gevonden op Tab Kaek Beach in het nationale parkgebied .

De vrouwelijke doejong woog 140 kilogram en was 204 centimeter lang. Er werden geen wonden gevonden op de dode doejong. Het werd naar het Marine Resources Research Center gebracht om de doodsoorzaak te achterhalen. Er is gemeld dat dit de zesde dode doejong is die dit jaar in Krabi is gevonden.

Hier zijn enkele andere ongelukkige recente gevallen:

Een doejong van 280 kilo is dood aangetroffen in de zee van Krabi.

Op een strand in de wijk Nuea Klong is een doejong zonder kop gevonden.

Een doejong werd dood aangetroffen op een strand op het eiland Lanta.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.