Twee Chinese staatsburgers gearresteerd op de luchthaven van Phuket wegens illegaal werken

Phuket -

Twee Chinese staatsburgers zijn op de internationale luchthaven van Phuket gearresteerd omdat ze illegaal in Thailand werkten.

Het immigratiebureau op de internationale luchthaven van Phuket vertelde de Phuket Express dat ze deze week twee Chinese vrouwen hebben gearresteerd op een parkeerplaats voor tourbussen op de internationale luchthaven van Phuket wegens illegaal werken.

Ze werden naar het politiebureau van Sakoo gebracht om te worden beschuldigd van illegaal werken in Thailand. Hun namen, leeftijden en functiegegevens werden achtergehouden door immigratieambtenaren.

Dit is niet de eerste recente arrestatie van buitenlanders die naar verluidt illegaal in Phuket werken.

Een Chinese man werd gearresteerd nadat hij naar verluidt als reisleider werkte.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.