Officiële Phuket waarschuwt voor neppe Phuket Ombudsman Facebook-pagina

Phuket -

Een functionaris van Phuket heeft gewaarschuwd voor een valse Facebook-pagina van de Phuket Ombudsman die beweert een advocaat te zijn die juridisch advies geeft.

Ambtenaren hebben maandag (27 juni) een waarschuwing afgegeventh). Ze stellen dat er een valse Facebook-pagina is die beweert de Phuket Ombudsman (Damrong Dhamma Centre) te zijn. Een beheerder van de pagina beweerde een advocaat te zijn die advies geeft, maar voor geld.

De Phuket Express merkte op dat het Ombudsman Office of het Damrong Dhamma Centre overheidskantoren zijn die onder het ministerie van Binnenlandse Zaken vallen. Dit kantoor biedt GRATIS hulp aan mensen die klachten indienen over iets waarvan ze denken dat ze geen recht hebben gekregen. Elke provincie heeft zo'n bureau.

Het Phuket Ombudsman Office (Damrong Dhamma Centre) heeft bevestigd dat ze via geen enkele Facebook-pagina hulp bieden. Ze hebben geen vrijwillige advocaten op kantoor en ook geen beleid om geld of iets anders terug te vragen aan mensen die klachten indienen.

Wie klachten wil indienen, kan contact opnemen met:

E-Mail: [e-mail beveiligd] or

Loop naar het Phuket Administration Centre (Nieuwe Provinciale Zaal) aan de Tha Kreang Road in Talad Nuea, Phuket Town of

Bel: 076-213203 | Meldpunt 1567 24 uur per dag

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.