Passagier op Don Mueang Airport verliest haar been nadat ze vast kwam te zitten in een rolpad

Bangkok -

Een vrouwelijke passagier op de internationale luchthaven Don Mueang heeft haar onderbeen verloren nadat ze vanochtend viel en vast kwam te zitten in een rolpad.

De internationale luchthaven Don Mueang vertelde de aanverwante Thaise media dat donderdagochtend vroeg (29 juni).th), CCTV-beelden in de buurt laten zien dat de onbekende vrouw zich op een rolpad bevond bij de South Corridor tussen Pier 4 - Pier 5 in Terminal 2 voor binnenlandse vluchten. De vrouw was op weg naar Nakhon Si Thammarat in het zuiden van Thailand.

Volgens camerabeelden leek een stuk bagage haar linkerbeen te raken waardoor ze naar beneden viel. Haar been werd na de val in het rolpad gezogen, waardoor ze onmiddellijk een van haar linkeronderbeen verloor in het bijzijn van geschokte passagiers en nabijgelegen luchthavenpersoneel. Ze werd met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht voor dringende medische hulp, maar reddingsteams ter plaatse bevestigden dat haar linkerbeen als gevolg van het ongeval vanaf de knie was geamputeerd.

Haar naam, leeftijd en nationaliteit werden door de luchthaven Don Mueang achtergehouden, daarbij verwijzend naar haar privacy in deze gevoelige tijd.

Het rolpad is nu tijdelijk gesloten terwijl ingenieursteams de apparatuur controleren om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen. De internationale luchthaven Don Mueang heeft al openlijk zijn excuses aangeboden voor het incident en zegt dat de benadeelde volledig zal worden vergoed.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The TPN National News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.