Bootbemanningslid naar verluidt vermist nabij eiland in Phuket

Phuket -

Een bemanningslid van een boot is naar verluidt vermist nadat hij van een vissersboot viel nabij het eiland Racha Yai.

Het Derde Gebiedscommando van de Royal Thai Navy vertelde de Phuket Express dat er op woensdag (28 juni) contact met hen was opgenomen door een vissersboot.th) middag. Ze meldden aan ambtenaren dat een bemanningslid van de boot was gevallen terwijl de boot in de buurt van het eiland Racha Rai was.

De naam van de bemanningslid van de boot is de heer Chanarong Thonglam, een Thaise staatsburger, 37, die een bootmonteur is. De kapitein van de vissersboot stuurde een verzoek naar andere vissersboten in de buurt om te helpen bij het zoeken, maar ze konden hem niet vinden.

Op dit moment gaat de zoektocht door, maar het weer blijft ruw in Phuket en Zuid-Thailand.

De Thaise Meteorologische Dienst (TMD) heeft gewaarschuwd voor regen en mogelijke plotselinge overstromingen in het noorden en noordoosten van Thailand, samen met sterke golven in de Andamanse Zee in het zuiden.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.