De politie van Phuket zoekt naar een schutter die op klaarlichte dag geweerschoten heeft afgevuurd in een loterijwinkel

Phuket -

Een loterijwinkel in Phuket Town is bedreigd door een onbekende schutter die op klaarlichte dag kogels door de etalage schoot.

De politie van Phuket City werd op donderdag (8 juni) om 00 uur op de hoogte gebracht van het incident in een loterijwinkel in de buurt van de Kaset Market (Public Fresh Market 29) in Talad Yai, Phuket Town. Ze gingen ter plaatse om vier kogelgaten in de glazen etalage te vinden.

De winkelconciërge, wiens naam door de politie voor hun veiligheid niet bekend was gemaakt, zei drie dagen voordat er een man was die de deur van de winkel met geweld probeerde te openen. Hij zei dat hij haar zoon wilde ontmoeten die er op dat moment niet was, waardoor de man zonder confrontatie vertrok. Vanmorgen, 29 juni, zag ze dezelfde man weer voordat hij het vuur opende in de winkel en wegreed. Gelukkig raakte niemand gewond.

Ze dacht dat dit kwam omdat haar zoon geld, een bedrag iets meer dan 3,000 baht, van de man had geleend, maar haar zoon zei dat zijn vriendin het verschuldigde geld al had terugbetaald aan de man. Meer specifieke details tussen de twee partijen kent ze echter niet en haar zoon was niet aanwezig op het moment van het onderzoek.

De politie van Phuket City controleert camerabeelden om de schutter te vinden. Ze zijn ook van plan om met de zoon van de winkeleigenaar te praten om het exacte motief voor de misdaad te achterhalen, waarbij ze stellen dat de daad weerzinwekkend was en in een dichtbevolkt gebied tijdens de ochtendspits.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.