Sedan botst tegen meerdere voedselverkopers in Patong

Patong-

Een persoon is gewond geraakt nadat een sedan inreed op meerdere voedselverkopers in Patong.

Hulpverleners vertelden de Phuket Express dat ze op dinsdagochtend (27 juni) op ​​de hoogte waren gebracht van het ongevalth) aan de Phra Metta Road in Patong. Ze kwamen ter plaatse en troffen twee beschadigde voedselverkopers met zijspan van motorfietsen aan. Eén stond op het voetpad en één stond langs de weg.

De beschadigde sedan werd vlakbij gevonden. De mannelijke bestuurder had verschillende verwondingen opgelopen en werd naar het ziekenhuis van Patong gebracht. Zijn naam, leeftijd en nationaliteit werden niet geïdentificeerd door hulpverleners.

Onlangs was er nog een soortgelijk verkeersongeval in Patong.

Een bestuurder liep verwondingen op nadat hij met zijn minibusje tegen een elektriciteitspaal en een winkel in Patong botste. Bij het incident raakten in totaal acht voertuigen beschadigd.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.