Lichaam naar verluidt gevonden nabij eiland in Krabi

Krabi-

Naar verluidt is er een lichaam gevonden in de buurt van een eiland in Krabi, maar op het moment van schrijven hebben ambtenaren de overledene niet geborgen.

Het Royal Thai Navy Third Area Command vertelde de Phuket Express dat ze op maandagochtend (26 juni) op ​​de hoogte waren gebracht van het lichaam van een kapitein van een vissersboot nabij het eiland Lanta.th).

Ze gingen met twee boten de zee op, maar er waren sterke golven die de zoek- en bergingsoperatie belemmerden. De locatie van het lichaam dat is gemeld, was ver verwijderd van enig nabijgelegen land en vanwege de ruige omstandigheden van de oceaan werd de zoektocht onderbroken.

Dit is niet het eerste recente lichaam dat in Thaise wateren drijft, en afgelopen weekend werd er ook in Krabi een gevonden in erbarmelijke toestand.

In de buurt van de Phi Phi-eilanden in Krabi is een mannelijk lichaam gevonden waarbij zowel zijn hoofd als zijn handen ontbreken.

Slechts een paar weken ervoor, een lokale visser werd dood aangetroffen in de zee bij Thalang in wat volgens de politie een ongeluk was tijdens het alleen vissen.

Vorige maand werd in de buurt van Patong een Russische toerist dood aangetroffen, drijvend in de zee nadat hij naar verluidt door een golf van zijn voeten was geslagen en was weggespoeld tijdens het maken van een selfie.

In maart van dit jaar een Roemeense man die tijdens het duiken was verdwenen en naar wie de autoriteiten bijna twee maanden hadden gezocht, werd dood in zee gevonden.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.