Verdachte steelt naar verluidt een miljoen baht uit het huis van een buitenlander in Thalang

Thalang-

Verdachte(n) zouden een miljoen baht in contanten hebben gestolen uit het huis van een buitenlander in Thalang.

De politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat ze het afgelopen weekend op de hoogte waren gebracht van het incident. De dief heeft ingebroken in het huis van een onbekende buitenlander op een woonwijk in Sakoo.

De verdachte zou een merkhorloge en contant geld ter waarde van ongeveer 25,000 euro hebben gestolen. De dief ging ervandoor met in totaal een miljoen baht aan contant geld en spullen. De politie is nog steeds op zoek naar de verdachte(n).

Dit is zeker niet het eerste recente geval van diefstal in Phuket.

Eerder deze maand, een dief die oorspronkelijk uit Yala kwam, werd in Phuket gearresteerd voor zeven gevallen van diefstal ter plaatse.

In een viraal verhaal, een dief probeerde in te breken bij een bank en faalde, maar koos in plaats daarvan een bakkerij in de oude binnenstad van Phuket.

In een ander viraal verhaal, een illegale taxichauffeur stal de SUV van een buitenlander en werd gearresteerd.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.