Mannenlichaam zonder hoofd, beide handen ontbreken ook, drijvend gevonden in de buurt van de Phi Phi-eilanden

Krabi-

In de buurt van de Phi Phi-eilanden in Krabi is een mannelijk lichaam gevonden waarbij zowel zijn hoofd als zijn handen ontbreken.

De marinepolitie van Krabi vertelde de Phuket Express dat ze het afgelopen weekend op de hoogte waren gebracht van de gruwelijke vondst door het personeel van Hat Nopparat Thara – Mu Ko Phi Phi National Park.

Eerstehulpverleners arriveerden ongeveer 500 meter ten westen van het Phi Phi Lay-eiland ter plaatse. Het mannelijk lichaam begon te ontbinden en zijn hoofd en handen ontbraken. Op de achterkant van een van zijn schouders werden tatoeages gevonden met de tekst 'Vader' en 'Moeder'.

De politie gelooft dat de man minstens vijf dagen stierf voordat zijn lichaam werd gevonden en vermoedelijk van Aziatische afkomst was. Zijn doodsoorzaak en identiteit worden onderzocht door de relevante autoriteiten.

Dit is niet het eerste recente lichaam dat in Thaise wateren drijft.

Slechts een paar weken ervoor, een lokale visser werd dood aangetroffen in de zee bij Thalang in wat volgens de politie een ongeluk was tijdens het alleen vissen.

Vorige maand werd in de buurt van Patong een Russische toerist dood aangetroffen, drijvend in de zee nadat hij naar verluidt door een golf van zijn voeten was geslagen en was weggespoeld tijdens het maken van een selfie.

In maart van dit jaar een Roemeense man die tijdens het duiken was verdwenen en naar wie de autoriteiten bijna twee maanden hadden gezocht, werd dood in zee gevonden.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.