Dugong dood gevonden in Krabi

Krabi-

Een doejong werd dood aangetroffen op een strand op het eiland Lanta.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express dat de dode doejong deze week door de lokale bevolking werd gevonden op Jao Aoud Beach in het subdistrict Koh Klang, district Koh Lanta.

Het was een jonge mannelijke doejong, 1.53 meter lang. Het lichaam van de doejong begon te ontbinden. Er werden geen ernstige wonden gevonden op zijn lichaam. Er werd autopsie uitgevoerd op het strand en er werd zeegras gevonden in de ingewanden. De doodsoorzaak kon niet worden vastgesteld.

Dit is helaas niet de eerste doejong die overleden is gevonden in Krabi:

In Krabi is een doejong dood aangetroffen in de zee.

Een doejong is helaas dood aangetroffen op een eiland in Krabi.

Op een strand in de wijk Nuea Klong is een doejong zonder kop gevonden.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.