Phuket houdt dit weekend Peranakan Festival

Phuket -

Het Phuket Peranakan Festival wordt gehouden vanaf 23 junird tot en met juni 25th, 2023 samen met een parade langs beroemde wegen in de oude binnenstad van Phuket.

Het festival begint vanaf 4 uur en de toegang is gratis. Mensen die mee willen doen aan het festival worden aangemoedigd om de traditionele klederdracht 'Baba Yaya' te dragen. Het hoogtepunt van het festival is een traditionele parade van 30 kilometer langs Phang Nga Road en Thalang Road. Het festival presenteert 's avonds ook een licht- en geluidshow.

Neem voor meer informatie contact op met het Phuket TAT-kantoor op 0 7621 1036.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.