TAT organiseert Muay Thai-campagne om oude krijgskunsten te promoten

PERSBERICHT:

BANGKOK (NNT) – De campagne “Amazing Muay Thai Travel Experience” is gelanceerd om de toeristenindustrie in Thailand te promoten, met het initiatief om vier regio's van de oude Thaise krijgskunsten in beeld te brengen.

De Tourism Authority of Thailand (TAT) organiseerde onlangs een openingsceremonie van het programma in de Thanarat Hall van het hoofdkantoor in Bangkok.

Apichai Chatchalermkit, de plaatsvervangend gouverneur van de TAT voor toeristische producten en zaken, zei dat de autoriteit heeft gewerkt aan het aantrekken van meer toeristen door de kunst van het vechten te gebruiken als een soft power-middel.

"Amazing Muay Thai Experience" vertegenwoordigt het unieke karakter van vechttechnieken uit verschillende regio's. De vier provincies zijn Muay Chaiya uit de provincie Surat Thani, Muay Korat uit Nakhon Ratchasima in Noordoost-Thailand, Muay Tha Sao uit de provincie Uttaradit en Muay Lopburi uit de provincie Lopburi in Centraal-Thailand.

Volgens de plaatsvervangend gouverneur van de TAT zal het evenement in de vier regio's worden gehouden. Het Muay Chaiya-evenement in Surat Thani loopt van 30 juni tot 2 juli, terwijl het Muay Korat-evenement van 14 tot 16 juli in Nakhon Ratchasima wordt georganiseerd. Het Muay Tha Sao-evenement vindt plaats in Uttaradit van 11 tot 13 augustus. Het laatste evenement, Muay Lopburi, is van 18 tot 20 augustus in Lopburi.

Geïnteresseerden in deze evenementen kunnen meer informatie vinden door de TAT Contact Center Hotline te bellen op 1672.

BRON: NNT

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.