Soi Romanee in Phuket, Thailand staat op de 19e plaats van de 20 mooiste straten ter wereld

PERSBERICHT:

Seasia.Stats, een nieuwswebsite in Zuidoost-Azië, heeft 'The World's 20 Most Beautiful Streets' geselecteerd, met veel pastelkleuren, unieke architectonische details en degene met de meeste charme.

Soi Romanee in Phuket, Thailand, stond op de 19e plaats, met de schoonheid van de oude koloniale gebouwen, in Chinees-Portugese stijl, artistiek getooid met felle kleuren.

Velen zijn gerenoveerd tot coffeeshops, souvenirwinkels en pensions, en sommige zijn nog steeds residentieel. Dit alles maakt Soi Romanee dan ook altijd een levendige en gezellige plek om te vertoeven.

BRON: PRD

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.