Pheu Thai Party PM-kandidaat Paetongtarn besmet met Covid-19

Thailand -

Pheu Thai Party PM-kandidaat Paetongtarn 'Ung Ing' Shinawatra, de dochter van voormalig premier Thaksin Shinawatra, voor de tweede keer besmet met COVID-19.

Ung Ing postte woensdag (21 juni) op ​​haar persoonlijke Instagramst). Ze zegt: “Ik heb sinds zondag (18 juni) keelpijnth). Ik heb sindsdien elke dag een ATK-test uitgevoerd, maar vandaag positief getest. Ik hoop dat mijn twee kinderen niet besmet zijn.”

TPN-media merkten op dat dit de tweede keer is dat Ung Ing besmet is met Covid -19. Vanmiddag zou ze een persoonlijk seminar houden met haar politieke partij, maar ze kan nu niet meedoen.

Ondertussen is ze niet de enige beroemde Thaise politicus die vandaag positief test.

Wachtende premier en leider van de Move Forward Party Pita Limjaroenrat is voor de derde keer besmet met COVID-19.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The TPN National News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.