Felicitaties aan Servië met het winnen van het bod om Specialized Expo 2027 te organiseren

PERSBERICHT:

Het doet ons veel genoegen om aan te kondigen dat Servië Belgrado is geselecteerd als gastland voor de Specialized Expo onder het thema "-". Dit besluit volgt op een stemming op woensdag 21 juni 2023 in Parijs door het Bureau International des Expositions.

Team Thailand spreekt zijn oprechte waardering uit voor alle sectoren die betrokken zijn bij dit buitengewone biedingsproces. Uw niet-aflatende steun en toegewijde inspanningen hebben bijgedragen aan het vormgeven van deze opmerkelijke reis.

Phuket blijft zijn armen openen en bezoekers van over de hele wereld verwelkomen om zijn betoverende schoonheid, rijke culturele diversiteit en oprechte warme gastvrijheid te ervaren.

BRON: EXPO 2028 Phuket Thailand

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.