UPDATE: Politie herinnert het publiek aan verboden tijden voor grote voertuigen op Patong Hill

Patong-

De politie heeft het publiek herinnerd aan de onbetaalbare tijden voor grote voertuigen die daarna op Patong Hill worden toegelaten twee mensen werden dood verklaard nadat een vrachtwagenchauffeur de controle verloor en tegen een pick-up botste.

Ons vorige verhaal:

Op camerabeelden is te zien dat de vrachtwagen bij het afdalen van de heuvel de macht over het stuur verloor voordat hij tegen de pick-uptruck botste die de heuvel opkwam.

Nu voor de update:

De politie van Patong heeft een herinnering afgegeven aan het provinciale bevel dat op 21 december vorig jaar is uitgevaardigd. Grote voertuigen (grote vrachtwagens en bussen) zijn verboden van 6:00 tot 9:00 uur en van 4:00 tot 10:00 uur op Patong Hill.

Het tragische ongeval was een belangrijk discussiepunt op de Thaise sociale media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.