Twee doden nadat vrachtwagen inrijdt op pick-up op Patong Hill - VIDEO

Patong-

Twee mensen zijn dood verklaard nadat een vrachtwagen vanmiddag inreed op een pick-up op de heuvel van Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze op maandagmiddag (19 juni) op ​​de hoogte waren gebracht van het ongeval in een bocht nabij de Suwan Khiri Wong-tempel (Patong-tempel).th).

Zij en de Phuket Express arriveerden ter plaatse en ontdekten dat de vrachtwagen met het hoofd naar voren tegen de beschadigde pick-up was gebotst in een bocht de heuvel af.

Twee mensen in de pick-up, de heer Prasarn Prateep Na Thalang, 64, en de heer Kamet Chueayuan, 62, werden beiden ter plaatse dood verklaard. Reddingswerkers gebruikten een hydraulische kotter om hun lichamen uit het wrak te bevrijden.

De vrachtwagenchauffeur, de heer Piyarat Kaewprasit, 38, had zijn schouder geblesseerd. Het verkeer werd de heuvel op en neer geleid. Hij deed niet meteen een statement naar de pers over het dodelijke ongeval.

Op camerabeelden is te zien dat de vrachtwagen bij het afdalen van de heuvel de macht over het stuur verloor voordat hij tegen de pick-uptruck botste die de heuvel opkwam. De politie van Patong zet haar onderzoek echter voort om de oorzaak van het ongeval te vinden voor mogelijke verdere juridische stappen.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.