Russische toerist gewond na ruzie met een barmedewerker op Bangla Road in Patong, Phuket

Patong-

Een vrouwelijke Russische toerist is lichtgewond geraakt nadat ze naar verluidt betrokken was geraakt bij een ruzie met een medewerker van een uitgaansgelegenheid aan de Bangla Road in Patong. Details zijn echter beperkt.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express dat ze het afgelopen weekend op de hoogte waren gebracht door een vrouwelijke Russische toerist, wiens naam op haar verzoek was achtergehouden, dat ze naar verluidt was aangevallen door een staflid in een uitgaansgelegenheid aan de Bangla Road. De naam van de locatie werd ook achtergehouden door de politie van Patong, daarbij verwijzend naar een lopend onderzoek.

Wetshandhavers arriveerden ter plaatse op de dag van het incident en een barmedewerker, wiens naam ook werd onthouden, vertelde de toeristenpolitie van Phuket dat de vrouwelijke Russische toerist verbaal ruzie met haar had, wat uitmondde in een kleine fysieke woordenwisseling. Meer details werden door de politie niet vrijgegeven, maar beide betrokken partijen werden voor verder verhoor naar het politiebureau van Patong gebracht.

Dit is zeker niet het eerste geval dat een toerist in de problemen komt in bars, want een soortgelijke situatie vond dit weekend plaats in Pattaya met een andere Russische toerist. In deze situatie bleek echter dat een andere klant de toerist aanviel.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.