Phuket Airport houdt grootschalige oefening: PEMEX 2023

Phuket -

De luchthaven van Phuket heeft aangekondigd dat ze een grootschalige oefening zullen houden: PEMEX 2023.

Dat maakte Phuket International Airport maandag (19 juni) bekendth) dat later deze week een volledig noodplan genaamd Full-Scale Exercise: PEMEX 2023 zal worden gehouden. De oefening omvat een veiligheidstrainingsscenario voor massale schietpartijen.

De oefening vindt plaats op de tweede verdieping van de binnenlandse terminal, de internationale luchthaven van Phuket vanaf 10:00 uur op deze vrijdag (23 junird), een.

De internationale luchthaven van Phuket vraagt ​​om medewerking van het publiek in de terminal om GEEN foto's of video's van de oefening te maken, omdat het publiek buiten mogelijk een misverstand heeft dat de oefening alleen een training is en geen echt incident.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.