Brand vernietigt strandbedden op Patong Beach 's nachts - VIDEO

Patong-

Een mysterieuze brand heeft van de ene op de andere dag tientallen strandbedden op het strand van Patong verwoest.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express dat na middernacht op 19 junith ze werden op de hoogte gebracht van de brand op Patong Beach nabij de Banana Walk. De toeristenpolitie van Phuket en de brandweer van Patong waren snel ter plaatse met een enkele brandweerauto.

Het vuur werd hevig in brand gestoken bij een stapel strandbedden. Een grote elektriciteitskast in de buurt raakte ook beschadigd, wat een stroomstoring veroorzaakte in een nabijgelegen gebied langs het strand. Het vuur is uiteindelijk geblust en er zijn geen gewonden gevallen.

De exacte oorzaak van de brand wordt nog onderzocht op het moment van ter perse gaan.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.