Buitenlanders ruziën over geluidsoverlast in appartementen eindigen in knuffels

Phuket -

Een Russische man belde de toeristenpolitie nadat hij werd lastig gevallen door een Amerikaanse man in een condominium in Phuket, die volgens hem voortdurend overlast veroorzaakte en geluidsoverlast veroorzaakte.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express op donderdag (15 juni) dat ze op de hoogte waren gebracht door een Russische man die in een condominium in Phuket verbleef over een Amerikaan die in de buurt van zijn kamer in hetzelfde complex logeerde en naar verluidt een laser gebruikte om naar zijn ogen bijna dagelijks. De Amerikaan zei ook grove woorden tegen hem en opende altijd luide muziek en stoorde anderen in het condominium, beweerde de Russische man.

De toeristenpolitie van Phuket sprak met de Amerikaanse man die toegaf dat hij deed wat de Russische man had gemeld.

De Phuket Express merkte op dat niet werd vermeld waarom de Amerikaanse man dat deed.

De Amerikaanse man verontschuldigde zich bij de Russische man voordat ze allebei handdrukken gaven en elkaar omhelsden.

De Phuket Express noteerde namen van beide mannen en het condominium werden vanwege hun privacy niet bekendgemaakt door de toeristenpolitie van Phuket.

=======================

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.