Zwakke dolfijn gevonden bij Pier in Wichit

waar –

Een uitgeputte dolfijn is gered nadat hij was gevonden bij een pier in Wichit.

Het Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Center in Phuket vertelde de Phuket Express dat ze op donderdag (15 juni) op ​​de hoogte waren gebracht van de zwakke dolfijn bij de Phuket Customs House Pier in Wichit.

Ze kwamen aan bij de pier en vonden de dolfijn die nog leefde. De mannelijke dolfijn is 193 centimeter lang en weegt 42 kilogram. Er werden geen wonden gevonden op de dolfijn, maar de dolfijn was uitgeput. De dolfijn werd voor behandeling naar het Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centre in Wichit gebracht voordat hij weer in zee werd vrijgelaten.

De stafmedewerkers in het centrum hebben echter niet vermeld of de dolfijn dezelfde is die werd gezien bij het Tha Jeen-kanaal in Rassada, zoals we hieronder hebben besproken:

Een dolfijn werd waargenomen in een kanaal in het subdistrict Rassada, Mueang Phuket.

=======================

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.