Geweldige culinaire stad in Thailand: Phuket

PERSBERICHT:

Ga met ons mee naar het Incredible Thailand Culinary City extravaganza in Phuket van 16 – 18

Juni! jezelf voor een verleidelijke ervaring terwijl meer dan 30 gewaardeerde restaurants uit heel Thailand samenkomen in Phuket om hun culinaire vaardigheden te demonstreren tijdens het Incredible Thailand Culinary City-evenement!

Begin aan een culinaire odyssee als geen ander terwijl je jezelf onderdompelt in een heerlijke reis door de smaken van Thailand. Ontdek meer dan 30 uitzonderlijke restaurants, die elk de beste keuken vertegenwoordigen die ons land te bieden heeft. Van lokale lekkernijen tot internationale lekkernijen, geniet van een gastronomisch avontuur dat uw smaakpapillen zal verbazen. Om uw ervaring te verbeteren, hebben we ook een Thaise voedseltentoonstelling van wereldklasse die u kunt verkennen. En het beste deel? Toegang tot dit buitengewone evenement is helemaal gratis!

Ontdek de kunst van het maken van voortreffelijke lokale desserts en gerechten terwijl je deelneemt aan boeiende workshops. Ontdek de geheimen achter de gerenommeerde culinaire etablissementen van het zuiden en duik in de fijne kneepjes van hun kooktechnieken. Als speciale traktatie hebben we spannende cadeaubonnen ter waarde van 100 Baht! Deze vouchers kunnen worden gebruikt om te genieten van verrukkelijke lekkernijen die beschikbaar zijn op het evenement.

Locatie: Jungceylon, The Bay Zone, Phuket
Datum: 16-18 juni 2023
Openingstijden: 11:00 - 10:00 uur

Maak je klaar om te genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring tijdens het Incredible Thailand Culinary City-evenement in Phuket. Noteer in uw agenda en vier met ons mee op dit overheerlijke feest! Ga voor meer informatie naar de officiële evenementpagina: Amazing Thailand Culinary City

Bron: Tourism Authority of Thailand Phuket (TAT) Facebook-pagina / PRD
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.