UPDATE: twee Phuket-taxichauffeurs aangeklaagd na het raken en beschadigen van een 'mobiele applicatie'-taxi

Phuket -

Twee lokale taxichauffeurs zijn aangeklaagd voor schade aan eigendommen en bedreigend gedrag nadat ze een 'mobiele app'-taxiauto hadden aangereden en erop waren gesprongen terwijl er buitenlandse passagiers in zaten.

Ons vorige verhaal:

Een lokale taxichauffeur zou in het Thalang-district een taxi-auto met mobiele applicatie hebben aangevallen en erop zijn gesprongen met een buitenlandse passagier erin.

Nu voor de update:

De politie van Cherng Talay vertelde de Phuket Express dat er drie lokale taxichauffeurs bij de incidenten betrokken waren. Twee van hen werden geïdentificeerd als dhr. Wuttidet Promthong en dhr. Udomchai Pengsut en werden naar het lokale politiebureau geroepen. Ze worden beschuldigd van het beschadigen van andermans eigendommen en het bedreigen van andere personen. Ondertussen wordt de laatste betrokken taxichauffeur opgeroepen om ook gerechtelijke stappen te ondernemen, maar hij werd niet onmiddellijk geïdentificeerd door de politie.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.