Zevenendertig baby groene zeeschildpadden komen uit en gaan de zee in in Phang Nga - VIDEO

Phang Nga-

Nog eens 37 baby groene zeeschildpadden zijn met succes uit het ei gekomen en zijn de zee in gegaan in het Mu Ko Surin National Park.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde dit weekend aan de Phuket Express dat 37 baby-groene zeeschildpadden zijn vrijgelaten in de zee in het Mu Ko Surin National Park in het district Khura Buri.

Hun moedergroene schildpad legde 118 dagen geleden 60 eieren op Stok Island, waarvan 31.4 procent met succes uitkwam.

Achtenzestig baby-zeeschildpadden zijn met succes uit het ei gekomen en zijn de zee in gegaan in het Similan National Park.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.