Thaise verkiezingscommissie ingesteld om 329 parlementsleden te certificeren

nationaal —

De verkiezingscommissie (EC) bereidt zich voor om 329 parlementsleden te certificeren in het kiesdistrictsysteem, terwijl er nog ongeveer 71 parlementsleden wachten op certificering.

Volgens rapporten zijn de eerste lichting parlementsleden die een certificaat zullen ontvangen, degenen die niet betrokken zijn bij klachten.

Ze zijn goed voor ongeveer 95% van het totale aantal parlementsleden. De ruimte om de certificering aan te kondigen is al voorbereid, hoewel er nog geen tijd is vastgesteld voor de aankondiging.

Bovendien is het vandaag een maand na de Thaise algemene verkiezingen op 14 mei.

Het originele artikel verscheen op onze zusterwebsite The Pattaya News.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/