Vijf gewonden, onder wie buitenlandse toeristen, na ongeval met minibusje in Phatthalung

FOTO: 77kaoded

Phattalung –

Drie buitenlanders en twee Thais zijn gewond geraakt nadat een passagiersbusje op weg naar Krabi crashte in Phatthalung.

De politie van Sri Nakarin werd dinsdagmiddag (13 juni) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) op de Petchkasem Road (Phatthalung – Trang). Hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen een beschadigde minibus voor passagiers langs de weg aan, ingebed in een elektriciteitspaal.

In totaal hebben vijf mensen verwondingen opgelopen, van wie één zwaargewond. Drie van hen waren buitenlanders en ze werden allemaal naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De chauffeur, de heer Sakkarin Ruengsitiwutthikun, 38, vertelde de Thaise media dat hij twee Thais en drie buitenlandse passagiers vervoerde die uit Hatyai in Songkhla kwamen en op weg waren naar Krabi. Hij gaf toe dat hij achter het stuur in slaap was gevallen en de controle over de minibus op een natte weg verloor.

De politie van Sri Nakarin zet haar onderzoek voort voor verdere juridische stappen tegen de bestuurder.

De namen van de passagiers werden door reddingsteams achtergehouden.

In gerelateerd nieuws:

Een bestuurder heeft ernstige verwondingen opgelopen terwijl 11 passagiers lichte verwondingen hebben opgelopen nadat een minibusje in Pabon op een vrachtwagen met aanhangwagen botste.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.